produsele noastre: usi pentru garaj

contact direct

comanda usi de garaj

comanda usi pentru garaje
usi de garaj automate

Etapele instalarii usilor de garaj

Flexi Door Construct pune un accent deosebit pe servicii de consiliere incepand din momentul proiectarii constructiei pana la etapa de service post-montaj a usii de garaj. In centrul atentiei noastre este clientul. De aceea eforturile noastre au scopul de a ne remarca prin calitate, promptitudine si rapiditate in executie.

Etapa de proiectare

In etapa de proiectare specialistii Flexi Door Construct furnizeaza clientului toate informatiile tehnice necesare pentru montajul usii de garaj si a diverselor tipuri de automatizari, oferind cele mai bune solutii pentru utilizarea eficienta a spatiului construit. Clientilor le este prezentata intreaga gama de modele din oferta, fiind indrumati in alegerea celei mai potrivite variante, in functie de dorintele si necesitatile fiecaruia, tinand cont si de conditiile tehnice necesare.

Etapa de finisaj

In etapa de finisaj a constructiei specialistii Flexi Door Construct se asigura ca sunt respectate toate conditiile tehnice de montaj prin consultari periodice cu constructorul.

Etapa de montaj

In etapa de montaj, echipele specializate ale companiei noastre vor asigura instalarea usii de garaj si automatizarilor cu profesionalism. Experienta echipelor de montaj este data de executia a numeroase lucrari de complexitate variata. Logistica si personalul de care dispunem ne permit sa raspundem cu aceeasi promtptitudine atat solicitarilor pentru lucrari civile uzuale cat si solicitarilor pentru lucrari industriale de anvergura.

Perioada de garantie

In perioada de garantie societatea noastra efectueaza verificarea periodica a usii de garaj montate. De asemenea, se asigura o interventie prompta in cazul diverselor solicitari.

Perioada de post-garantie

In perioada de post-garantie se poate opta pentru un contract de service, usa de garaj fiind verificata periodic, asigurand astfel o buna functionare pe termen lung. De asemenea in aceasta perioada se asigura interventia in cazul solicitarilor pentru remedierea oricaror defectiuni.

Pentru a comanda 1, 2 sau mai multe usi de garaj sau automatizari pentru usi de garaj trebuie doar sa completati formularul de contact si un reprezentant Flexi Door Construct va va contacta in cel mai scurt timp.